Marmot Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 tongue2.gif Masz u mnie porobione XD Call Of Duty 3 na PC lol.gif Sory za Offtop Przecież wiem, że go na PC nie ma, to był tylko przykład wyssany z palca :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Co do wcześniej wymienionego Savage, to tutaj masz mój stary opis sprzed roku: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...d&pid=45805 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ej a czy ten savage wymaga pixel shader???? Bo już od ssów mam smaka edit: :P Nie ten plik sciągam muszę tera czekać pare godzin;/ @down to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 o mike włącz serwa szota in the draka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi