Pawlik9 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Na początku wszystko jest dobrze: draw_text(x,y,'blablabla') Jest dobrze pokazuje sie: blablabla Chcę coś napisać w kolejnej linijce więc: draw_text(x,y,'blablabla Olej kujawski') Ale pokazuje się: blalabla Olej kujawski Więc jak zrobić żeby było: blablabla Olej kujawski ? PS:Nie chciałbym pisać 5 razy "draw_text" dla pięciu linijek więc jest jakiś sposób poza tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Użyj # w tekście, albo chr( 13 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 draw_text(x,y,'blablabla#Olej kujawski') UP: Doh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dzięki, tak myślałem, że trzeba jakiegoś znaku użyć, ale nie wiedziałem jakiego :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi