Gość Kuberion Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Szukam programu ktory szybko zrobi mi animacje obrotu sprita jak takego niema prosze mi podac program ktory obraca sprita o dany stopien Pro Motion Trial i edytor gma niebedzie z gory THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W GM masz coś takiego wbudowane. ._. edytor gma niebedzie Czemu? Chyba Ci chodzi o coś takiego, co jest w nim? :) ---------------- Now playing on foobar2000: Iced Earth - [Horror Show] Ghost of Freedom via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 tak tylko ze jak w gm obracam to ucina mi sie kawalek bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No to powiększ rozmiar grafiki (nie bohatera, ale całego "kwadracika" ;) ). Po kłopocie... ;) ---------------- Now playing on foobar2000: Iced Earth - [Horror Show] Ghost of Freedom via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 robilem juz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie, chyba inaczej robiłeś, bo jakbyś zrobił tak jak ja mówię, to by nie było problemu. Możliwe, że mówimy jednak o kompletnie różnych rzeczach, a ja Ciebie po prostu źle rozumiem... :P ---------------- Now playing on foobar2000: Iced Earth - [Horror Show] Im-Ho-Tep (Pharaos Curse) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ok juz jest dobrze dzieki jeszcze raz ze mi pomogles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi