MAK Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czy istnieją jakieś strony freeware z tekstami którymi zwykle walom jednostki RTS takie jak 'na rozkaz' itd... najlepiej polskie lub angielskie. Sory jeśli to głupie pytanie ale nie będę nagrywał rodziny i kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 nie wiem jak chcesz wykombinować sobie teksty to se ściągnij ten program co czyta tekst nie wiem jak on tam się nazywał ....Ivona chyba he he i tam możesz sobie potem zgrać do pliku, a potem jeszcze przerobić choćby w jakimś programie barwe głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Syntezatory sux (chyba że naprawdę profesjonalne, ale ważą po kilka GB), nagraj siebie i pobaw się AV Voice Changerem =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ivona spokojnie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ivona się nie nadaje. Tak jak mówił Ludzix, nagraj i przerób ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jak nie jak tak. Syntezatory spokojnie wystarczą, mała obróbka i styknie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ja właśnie będę dawać do mojej gry polskie gadki ale lekko w innym stylu tzn z dyktafonu jak tam kiedyś rozrabiałem (sorry za daremne złożenie słów ale dopiero wstałem) aha zawsze możesz wycinać z jakiś filmików polskich gadki ale trochę lipa tak się bawić z wyszukiwaniem odpowiedniego tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 mogę wyciąć albo użyć z innej gry ale nie chcę by moja gra była jakąś kopiom czy podróbkom nawet w małym procencie tak czy inaczej dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Tak jak chłopcy wyżej mówili, Ivona... A jezeli nie chce Ci się to google ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 co niektórzy z Was pewnie mają mikrofon taki trup za dychę choćby (mam takiego złoma) , to można by założyć jakiś temat w którym ktoś tam się zgłasza że może użyczyć swojego głosu ktoś podaje jakiś tekst mu potrzebny i ktoś nagrywa to na ten szmelc i wrzucamy tu i jest... nie wiem czy to dobry pomysł, pewnie nie będzie chętnych <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 http://www.ivo.pl/ivonaonline.html :) na dole (pod tym do wpisywania textu) jest zeby pobrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Można też popytać na Newgrounds BBS, jest tam masa osób podkładających głosy pod filmiki (Egoraptor <3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wg mnie odgłosy w stylu "Chodzmy" "W droge" są ostro n00bowskie i nie nadawały by się w żadnym stopniu do "naszych" gierek.Dawanie,robienie czegoś takiego było by wg mnie najwiękzym idiotyzmem.Zapewniam Cię że było by 666 razy lepiej niz z tym głosem ;f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja polecam VOICE CHANGER zmienia głos bezpośrednio jak mówimy do mikrofonu można pobawić się na skype i nie tylko :D Ps. Jak by ktoś był chętny to moge do jakieś gierki użyczyć głosu jeżeli oczywiście ktoś szuka głosu sepleniącego troszke :P jak co to moge go troche skonwertować i dodać efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi