LittleFish Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam. Polecono mi Wasze forum, jako, że jest tu wielu wybitnych programistów o wszechstronnych zainteresowaniach, a na dodatek widzę, że jest i dział, który "urządza mnie". Ja mam przeciętne pojęcie o komputerach, mam podstawową wiedzę na ten temat, ale zamierzam ją powiększyć. Aktualnie próbuję pisać w HTML'u... Niestety moja znajomość języka angielskiego jest (bardzo)mała, w tej materii też się szkolę... Tak czy owak - moje pytanie brzmi: jak zrobić pogrubienie? Mam na myśli tekst sformatowany w ten sposób: jakiś tekst. Pozdrawiam, proszę o odpowiedź! *Ten post napisany jest w 100% zgodnie z regulaminem. Przed jego napisaniem przewertowałem forum, zapuściłem kilka serczów i takiego tematu nie znalazłem. To tak, żeby zrobić "pstryczka w nos" obecnym forumowym regulaminom, które próbują udawać prawo ("czego nie zabronili to można"), zamiast zwyczajnie poddawać wszystko pod ocenę modów :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jaj sobie nie rob czlowieku... :blink: <b>text</b> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ok, a jak zrobić, żeby tekst był pomarańczowy na fioletowym tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pstryczka to ja Ci mogę zaraz zrobić... Punkt pierwszy regulaminu. Nie podoba mi się ten temat i głupi sarkazm. Na dodatek dyskutujesz właśnie ze mną o tym na gg... Daj se spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Przesadzasz. Temat wcale nie jest sarkazmem, po prostu się pytam: jak zrobić, żeby tekst był pomarańczowy na fioletowym tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi