Dami_GM X Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jak zrobić przejście do nastepnego poziomu jeśli chce żeby gościu przeszeeł jak zbierze diament bo jako punkty mam gwiadki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 1.W KOLIZJI Z DIAMENTEM: klocek "go to next room" albo room_goto_next 2.po co nam wiedzieć, że zamiast punktów masz gwiazdki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie wiem, ale spróbuj takiego czegoś. To monotonne, ale może się przyda :D Dla każdej planszy oblicz według tego wzoru Punkty Gwiazki * Ilość Gwiazdek a potem daj takie coś do create if score = Ilość, która wyszła z wzoru room_goto_next albo room_goto (nazwa) Chociaż nie wiem czy dobrze, ale GMowi maniacy podadzą ci łatwiejszy sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi