Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Witam :) Chce zaprezentować wam Demo mojej nowej gry pt. "Ciekawa Intryga". Jest to gra tekstowa stworzona w TextGamesMaker pana Aionela :) Jest to historia Romka, który... Demo wprowadza w całą przygode. Mało narazie, gra będzie o wiele dłuższa :] Narazie to. Walcie komentarze, jak się zapowiada, jaki humor itp. Link: http://bartekb.tollfreepage.com/CiekawaIntrygaDEMO.rar PS. Przekopiuj link do przeglądarki, bo inaczej kicha! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Ej te kolor tła nie pasuje do koloru liteterek, bardzo nie wygodnie sie czyta :blink: A tak pozatym to gra jest fajna tylko ze kruciutka A tak a propos, skąd mozna sciagnąć textgamemaker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 A tak pozatym to gra jest fajna tylko ze kruciutka A tak a propos, skąd mozna sciagnąć textgamemaker? <{POST_SNAPBACK}> Wiem, że krótka, ale wprowadza w dłuuugą historie ;) Niedługo nowe demo. Program można ściągnąć z http://www.aionel.net/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Hehe, jest to najkrótsza gra w jaką grałem ;) Zmień kolor czcionki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 W TextGamesMakerze nie da się zmienić czcionki i kolorów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi