Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam nie jestem specem GM wiec sie pytam jak zrobic tak jak w almorze zegdy najedziesz kursorem na create characterto taka mgla powstaje czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z tego co wiem to to chyba na particle jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Yoda - powiedz mi jak sie zmienia kursor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Doh... jest taki klocek i tam ustawiasz sobie sprite kursora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Yoda nie dziala czytalem pare tematow i tez nie szło pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A masz zarejestrowanego gma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No to nie wiem w czym problem - powinno działać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ej Yoda dal mi przyklad to sie dowiem w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Pewnie w przykładzie, który przerabiasz gdzieś w skryptach edytowany jest kursor. Mam dziś dobry humor więc dam Ci ten przykład. :P Example Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 cursor_sprite=sprite a żeby nie było widać "szczałki" xD window_set_cursor(cr_none) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dzieki Pablo wielkie THX!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi