Scorpion Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak object ma zmienić swoje parent skryptem? Próbowałem object_set_parent, ale nie wiem, czemu nic z tego nie wyszło... object_get_parent to samo... Żeby nie było, to wiem, co to są parenty, po co one są itd. Powiedzcie tylko, co tam trzeba wpisać i będe szczęśliwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Identyfikator obiektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 eeee... a co to identyfikator objectu? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Tymon a co ma ID ociektu do parentow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 najpierw kasujesz starego parenta object_get/set_parent(//tu object który nie ma wogóle funkcji, lub "none") nie jestem pewny, co do kodu, ale... potem ustawiasz parenta na tego jaki chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi