shogun Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Szukam przykładu creditsów... ale takich do sciągnięcia nie takie jak te z GameCreators.... Piszcie jeśli coś znajdziecie lub napiszcie kod żeby się tekst przewijał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Daj w obiekcie jakimś draw_text(x,y,"Jakiś tekst") a puźniej daj żeby zmieniał pozycje np. y+=1; :] Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Szukam przykładu creditsów... ale takich do sciągnięcia nie takie jak te z GameCreators.... Piszcie jeśli coś znajdziecie lub napiszcie kod żeby się tekst przewijał.... <{POST_SNAPBACK}> THX... jak pokombinowałem to sam doszłem do rozwiązania ale thx za odpowiedz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Wiem że trochę się spóźniłem, ale dwa wyśmienite moim zdaniem przykłady na creditsy są na tej stronie: http://hem.passagen.se/birchdale/carl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 THX... jak pokombinowałem to sam doszłem do rozwiązania ale thx za odpowiedz :D <{POST_SNAPBACK}> Cośty sie jego uczepił?!?! ,mym zdaniem nie ma dobrych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi