en_6280 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Pisze ten temat bo znalazłem super plik muzyczny (format .mp3) z fajnym efektem stereo. I chciałbym podzielić się moimi wrażeniami z niego i doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie jak to sami usłyszycie :jezor: tu macie linka: http://www.bighost.com.pl/1014 Uwagi: Plik jest w formacie .mp3 Język jest Angielski (tego pliku) Jest spakowany do formatu .7z (jak masz problem z rozpakowaniem kliknij TU ) Zalecane jest słuchać go w słuchawkach(Wiem że to niezdrowe ale lepszy efekt). (Najlepiej zamknąć oczy) Waga około 5.5 mb Ps. Gdybyście przypadkiem znali jakiś program do robienia tego rodzaju efektów dźwiękowych to podajcie prosze. Ps2. (Do admina); Na początku chciałem dać ten post do Valhalla ale pomyślałem że to jednak nadaje sie do Muzyka i dźwięk. Więc gdybym jednak pomylił pod fora to przepraszam za to i za trud związany z przeniesieniem i wlepieniem mi warna oraz za zmarnowany czas na te czynności :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Hm, to zwykła panorama =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 @en_6280: Z programów to darmowy Audacity bądź edytor dźwięku dołączany do Nero Burning Rom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi