fervi (Skovv) Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Potrzebuje dźwięków do mojej gry MMORPG* a dokładnie: Wybuch: Ten wybuch z GM-a jest taki, nierealny Lecąca Rakieta: Dzwięk lecącej rakiety. (Na findsounds.com nic odpowiedniego nie znalazłem) Troche muzyczki wojennej, aby można było ją zloopować MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Sorry za offtopa a tak ogólnie masz juz zrobiony multiplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Game No nie gadaj! :o Masz tu ######stą rakietę xD A nawet dwie... http://www.gmclan.org/up2576_9_rocket.html http://www.gmclan.org/up2576_9_rocket1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki Yoda za super rakiętę! A ktoś ma resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Tak nawiasem mówiąc to ta rakieta była z findsounds :] Bodajżę 3 i 4 wynik... @down: Obydwie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ale ta 2 mam rozumieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi