Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam jak zrobic aby po zaczeciu walki puszczala sie muzyka a po zakonczeniu przerywala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 uzyj sound_play(sound) i sound_stop(sound) jak mam rozumiec 'rozpoczecie walki' ? przejscie do innego rooma czy co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ekhm - to nawet na klockach jest - jak walczysz dajesz 'play sound blabla' a jak konczy sie walka dajesz 'stop sound blabla' :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nie chodzi mi o walczenie z systemu walki ala tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dobra zrobilem sam za pomoca sound play(sound0) i sound delete(sound0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 sound_delete? Kasujesz dziwek który aktualnie odtwarzasz? Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 gdy wygram albo cos koniec wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Lol - a nie lepiej sound_stop(sound0)? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jaśniej... ja nie wiem jak jest system walki w tibi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Yoda poprawilem na stop bo delete cos mi nie pykalo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi