Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam mam problem... Zrobilem cos takiego ze moj hero obraca sie wokol myszki... i sie obraca, ale ja chce zeby obracal sie w miejscu, bo jak bede krecil myszka to on nie patrzy na myszke w miejscu tylko przesuwa sie :/ <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 direction=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) image_angle=direction Było MILION razy! Wystarczy poszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 wiem o tym... mam tylko direction=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) ale nie wiedzialem o tym image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No a właśnie image_angle odpowiada za OBRÓT obrazka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a w rozmiarze 32x32 to ile trzeba bylo by wpisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ustaw originy 16 i 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 na y i x? EDIT: w spricie czy w image_direction? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W opcjach sprite'e masz coś takiego jak origin i tam wciskasz center. :] EDIT: Powinieneś poćwiczyć opisywanie problemów bo na prawdę ciężko zrozumieć o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 w editor image? PS. sor za pytania ale wiecie... jestem dosc poczatkujacy w nazwach czegos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nie - jak klikniesz na sprita to masz okno ze speitem - i tam klikasz center w miejscu gdzie ustawiasz Orgin(punkt odpowiadający za x,y danego obiektu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 wybaczcie, ale nic nie rozumiem... chyba ten problem pozostanie ( moze nie jesli wytlumaczycie to w sposob tak latwy, jak mozna ) EDIT: ja was bardzo prosze... bede z tm proggramem ciagnol tak dlugo... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 https://gmclan.org/uploader/2321/screeeeeen.jpg masz screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No masz http://www.gmclan.org/uploader/2576/lol.png Jak byk - podświetliłem kursorem ten przycisk 'center' <_< @up: lol ty tez dałeś screena :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dziekuje za screeny ale... nie wiem jak wlaczyc to okienko z centerem... wim ze wprowadzam was do szalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No - doprowadzasz - klikasz 2 razy na sprita danego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 wiem.. sprite properties... ale nie widze tego okna z center... EDIT: Ale ja was blagam na wszystkie swiaty... zebyscie mi pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No looooooooooool to jest to samo okno - ahhhhh ja nie wytrzymam zaraz - tak ciężko znaleźć jeden przycisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja tego nie mam... a na jakiej to czesci GMA mozna znalesc? EDIT: juz znalazlem.. trzeba byl.o mowic Ze to advanced mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Na pewno 6.1 i góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dobra problemu nie ma dziex mozna zrobic close the topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Close se sam masz tam taką opcje @edit na dole przepraszam... nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi