sebuilder Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jak zrobic aby background sie posówał w przawo :unsure: (humrki do mario <_< ) z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 w oknie edycji rooma w zakladce backgrounds masz na samym dole hspeed i vspeed czy jakos tak :P jest to w examplach 1945 i street racer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 som takie jaja że dziala tylko do góry i nadół a poboki !nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hor.Speed = 5 takie trudne ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no no no takie trudne otym mówie że to niedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 masz przyklad https://gmclan.org/up2321_12_poboki.html meczylem sie nad nim cale 10 sekund.przyklad na gm7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no i dupa na mojej niediala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To sobie sciagnij gm7 ! albo czekaj az ktos laskawy przerobi Ci ten skomplikowany przyklad na gm6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ja mam gm7 hodzi mi oto ze tesz tak robie i dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 O to sie rozchodzi? https://gmclan.org/up2576_11_moving_back_example.html Też to robiłem 10 sek :P No może 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nie mylcie obiektu z backgroundem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi