Ludzix Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Pytaj tych pięciu osób, ich sprawa. Chcą, niech jadą, tylko po co mieszać do tego innych XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja bym chętnie wzioł kumpla . Jest w temacie , ale nie siedzi w GM'ie . Ale ogólnie koleść się interesuje grami itd. , tworzeniem . I co nie mógłby jechać ? Marmot , 1 osoba - jesteś hetero czy gej , nieważne . Bierzesz jedną osobę i tyle . No to narazie tak : Ja i kumpel 100% Marmot i koleżenka 100% Konrad GM 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nie powiedziałem że jadę na 100% i z koleżanką, to było tylko hipotetyczne czysto :P . Postarałbym się pojechać, ale ja nigdy nie mówię na 100% tak :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tzn. z 3 miesięcznym uprzedzeniem chyba raczej byś się wyrobił ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi