Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 wpisalem global.level i tak samo jak z level global.level = 0 Tymon moze cos bedzie wiedzial ale Misiek pomoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 pablo...... czy dac ci przyklad ? ja zrobilem to w 5 sekund i mi wszystko dziala :D EDIT : masz nie wysilaj sie :D https://gmclan.org/up2321_12_przyklad111.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Misiek daj mi na GM 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nie bo musial bym go sciagac a to Tobie zalezy zeby zobaczyc jak to zrobic , a wiec to Ty sciagnij gm7 :D a swoja droga nie wiem czemu Ci to nie dzialalo. Pewnie cos namiaszales, w zle miejsce wpisales i dlatego nie chodzi sprawdz wszystko jeszcze raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi