Lordis Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 elo elo mam banalne zadanie dla was jak byscie mogli mi napisac plan pracy robienia gry chodzi mi o to zebyscie mi napisali od czego musze zaczac a na czym skonczyc gre zeby wszystko bylo ok bo ja mam juz wszystko przygotowane grafike, dziwieki, filmiki itp. ale nie wiem jak to zlozyc w kupe a dokladniej od czego zaczac <_< przykład : 1. ruch bohatera 2. życie,mana,staty (sila,zrecznosc) 3. ... ok? plx napiscie mi bo ja sie mecze i zaczynam cos a sie okazuje ze nie moge bo czegos innego nie ma a jest potrzebne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A z jakiego gatunku ma być gra ? Poza tym sam to sobie powinieneś ustalić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nigdy nie zaczynaj gier od systemu poruszania czy menu. W ten sposób szybciej się znudzisz i porzucisz grę, dlatego zacznij od plansz lub map, a endżajn zostaw jako formalność =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nie no ja wiem ale zaduzo tego jest xD to jest moja pierwsza gra RPG i to nie w stylu pokemon czy cos tylko bardziej mu ale nie online :D a to ma byc jak juz wspomnialem gra RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zacznij od jakis prostych gier np platformowek, bo po tym ze nie wiesz jak zaczac widac ze nie bedziesz umial zrobic czegos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi