cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Pobrałem PC Suite cośtam do mojej wersji phona ale nie wykrywa mojego kabelka, a co za tym idzie: MOJEGO TELEFONU!!! LUDZIE CO JEST?! Pisze mi, że mam sprawdzić, czy mój telefon nie ma jakiejś blokady przed tym... jak to sprawdzić i jak wyłączyć blokadę?! Ludzie, ja chcę pograć w jedną gierkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A masz kabelek? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tak, podłączyłem USB do telefony i do kompa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wgrałeś sterowniki które dostarczają na płytce dawanej razem z kablem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ? Co?! Kupiłem telefon to tam był USB i to coś... ale te coś nie było do ojego phon, więc ściągnąłem z sieci... a kabelek USB mam dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 przeczytaj instrukcję obsługi od Twojego telefonu. poważnie. ("jeśli wszystko zawiedzie, sięgnij po instrukcję" <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jaką instruk... a, chodzi ci o ten świstek papieru który wywaliłem do kosza, tak? To raczej do niej nie zerknę... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No i jak oni mają samodzielnie wyszukiwać informacje, gdy traktują je jak jakieś śmiecie? :P Ja nie znam twojego telefonu i ci nie pomogę. Zajrzyj na stronę producenta albo odkup instrukcję od właściciela wysypiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi