Fallord Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 A więc nie wiem co jest grane - jeszcze nie dawno było wszystko dobrze. Stawiam ludzika np.w kącie room'a a mi go automatycznie wrzuca na sam srodeczek planszy. Niestety nie będe podawał kodu.Wie ktoś jaki "urywek" kodu może to powodować ? Może robie coś źle w roomie ? Ale nie...na innych roomach tez mi go samo wyśrodkowywuje. Czekam na Waszą pomoc gmclanowicze :) Próbowałem kilka innych sposób ale skończyły się klęska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No wiesz, bez kawałku kodu się możemy jedynie domyślać, hmm... może view jest większy od rooma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ahhhhh.... Winą był ten kawałek kodu: x=room_width/2; y=room_height/2; Przepraszam za zbędny spam.Zamykam.Przy okazji macie rozwiązanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi