Gość Kuberion Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Mam problem, poniewaz zrobiłem mini mapke tak jak w przykladach. Gdy ekran mi sie przesuwa wraz z bohaterem mapka w rogu dalej stoi. Moze mi ktos pomuc żeby mapka stala na ekranie, a nie na roomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 x = view_xview[0] y = view_yview[0] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7690 Szukaj nie dawno byl taki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ok wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Nastepny temat do zamkniecia. Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jeszcze nie zamykaj tematu:P wziolem wszystkimi sposobami i zaden nie zadzialal dlatego ze ta mapa jest narysowana nie w sprajcie tylko na GML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no to wsadz ten obj (bez sprita) w prawy róg rooma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 mam dla ciebie mały przykładzik, jak to zrobić : LINK :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi