Fallord Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jak mówi sama nazwa tematu - chciałbym przetestować mój nowy silnik który wykorzystuje w innym projekcie.Chciałbym sprawdzić ogólne sterowanie bohaterem,grawitacje i ilka innych takich bajerów.A więc zaczęciem robienie mojej gry,chciałbym sprawdzić czy silnik się nadaje,przy okazji zrobie jeszcze jedną grę ale do niej potrzebuje sprite Stick'a - rozm8iary 32x32 / 16x16- wystarczy animacja biegu w prawo i jak stoi prosto.Za pomoc daje do credits,jezeli nie chcecie zajmować miejsca w Credits'ach nie ma sprawy :) Ja i tak sie pod spritem nie podpisze.Dobra rozpisałem sie lekko.Raczej nie muszę tłumaczyć jak wyglada stick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 http://www.gmclan.org/uploader/199/postac.png Kiedyś się bawiłem sobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wczroaj zrobiłem sprite'a :) Temat zamykam.Dzięki pablo ale Twojego sprite'a już nie potrzebuje :P Jeszcze raz sry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi