Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Narysowałem :w00t2: ludka do mojej gry 2d i mam prośbę czy mógłby ktoś mu dorysować trampki z animacją chodzenia do przodu i do tylu. A niech stracę dam do credits. Graficzka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ręce też mu dorysować? Może bym spróbował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Nie rąk nie bo to już sam dorysuje snajperki i świetlne miecze :P Ale gdyby ktoś mógłby narysować te nogi... z animacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 ale to są dwie kulki. większość zatem zrobią użytkownicy, a nie Ty. sam powalcz :L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Jeny mnie chodzi tylko o nogi same tenisówki(+animacja :P) chce zrobić efekt ludzika jak w raymanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi