Fallord Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nie jestem pewien badz nie wiem,a więc pytam Was. Co zrobić aby szedł film po zloadowaniu.Wiem że twirzymy nowego room'a :P Dajemy Object bez sprite'a i wkłada my go na room'a.No dobra - mozlie że mozna to zrobic za pomocą klocków(o_O).A więc próbowałem zrobić to jedna z opcji.coś mi niestety nie wyszło.Chciałbym jeszcze aby po zakończeniu filmika przechodilo do nastepnego room'a.Bardzo mozliwe że to jest łatwe - niestety nie mam pomysłu co zrobić w aktualnym stanie.Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 służy do tego klocek 'show video' w zakladce main2. film musi byc w tym samym folderze co gra :) a co do tego, żeby po skończeniu filmu przeszło do następego rooma to : create alarm[0] = czas_filmu alarm[0] room_goto_next() ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 prościej w animation end room_goto_next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ej a ten film masz jako video zewnętrzne czy animacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 tak czy siak sposob mimka dziala jesli o to ci chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Zrobione - Zamykam - Przy okazji inni będa wiedziec coś na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi