hoffer Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 mam BIG problem...gra mi sie wyłancza gra mi sie wylancza gdy zabije 1-2 przeciwnikow W kodzie jest wszystko dobrze bo sprawdzalismy z kumplem ..blagam o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 skoro gra sie wylacza, a ty tego nie chcesz, to MUSI byc cos zle z kodem, moge Ci to zagwarantowac :D najlepiej by bylo jakbys go pokazal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 problem rozwiazany XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 z wszystkich potworkow wywal event destroy. ps. sam nie wiem dlaczego po wywaleniu zaczelo dzialac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 działa dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi