Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dobra założyłem temat gdyz nie jestem jeszcze pr0 mastah: Moje pytania: 1) A wiec mamy ciało kolesia(1) Mamy ręce kolesia(2) I mamy broń która ma trzymać (3) Jak połączyć to w jeden Sprite ? Tak jak widoczne na obrazku 4 ? Chodzi oto a żeby ręce były zawsze skierowane w kursor myszy.Przy okazji żeby koleś trzymał object_hammer (Czyli poprostu ten młotek).Czy da się wykonac coś takiego ? Jest ktoś w stanie zrobić przykład ? Wytłumaczyć ? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Poszukaj przykładu czołgu. Tam są 2 sprity nałozone na siebie lufa i ten główny czołg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 W sumie tak,ale to chyba nie oto chodzilo o_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jak to nie o to ? Lord Vayaa ma rację. Pokombinuj z tym przykładem. Po prostu stwórz obiekt który by rysował wszystkie sprity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Popatrzyłem na ten przykład i nie chodzi mi oto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi