Nirvan Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Potrzebóję tło bagien do mojego projektu lecz nie mogę znaleść . To tło najlepiej jak będzie z fantasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Co masz na mysli mówiąc "jak będzie z fantasy" Bo ja nie znam tła fantasy x_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Hm, sprecyzuj co masz na myśli mówiąc fantastyczne bagno. Że wylatują z niego różowe bąbelki, czy, że potrafi shackować każdego kompa którego się wrzuci do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jak wiem, ładne bagna były w Herosach, nawet bardzo ładne. Wygoogluj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ładne bagna są w tibii :) ale są zastrzeżone wkoncu co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 omg,mu nie chodzi o pseudo-izometrie jak w tibii.więc po co nabijasz ?! -.-' Niech se poszuka na google'ach,albo niech dokładniej powie oco mu chodzi z tłem fantasy x_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Sory za offtopa ale co to pseudo izometria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Sory za offtopa ale co to pseudo izometria? to jest takie byle jakie sprity z widokiem z ukosu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Tło nie ma mieć animacji , ma mieć perspektywę jak np. to zdjęcie : http://www.glue.umd.edu/~dgromero/631/caves.jpg Jak wiem, ładne bagna były w Herosach, nawet bardzo ładne. Wygoogluj... Terz sądze że w Heroesach są bardzo ładne ale nie moge za bardzo znaleść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi