Markos Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 w google wrzuc i juz np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Liczby_parzyste_i_nieparzyste fajna ta gra gdzie sie mucha lata :thumbsup: wciagnela mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ponieważ otrzymuje już któryś raz z kolei na gg wiadomość czy danej osobie pomogę z tym zadaniem to stwierdziłem, że dam tutaj odpowiedź... Zanim jednak je podam chciałem powiedzieć że okazało się ze to są proste zadania i zdołałem zrobić je sam... Jednak jeżeli jesteście pewni że nie rozumiecie tych prostych zbiorów to poniżej zamieszczam odpowiedzi... ah i zamiast znaku "należy do" tego dziwnego "e" ;p uzyje ten oto znak euro € a) A = {x: x€N x*2} B = {x: x = -(2n+1) i n€N} c) C = {x: x=3n i x < 9 n€N} d) D = {x: |x| = 5.5) e) E = {x: x*x=16} f) F = {x: x= k*"pierwiastek z 2" i k€C} g) G = {x: x = "7 do potęgi n" i n€N) h) H = {x: x€C ujemne i x >= -8} i) I = {x: x = 2n i n€N i x<=20} j) J = {x: x = k*"pi" i k€C Jeżeli zauważyliście jakiś błąd to proszę pisać na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi