Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Odkryłem ze jak edytuje jakiś przykład mmo to on się psuje czy mam coś w GM inaczej skonfigurowanego czy co? Z góry dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Dużo nie mówi nam to co powiedziałeś, sprecyzuj trochę co edytujesz w tych przykładach. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Nom wzielem se raz przyklad mmogame tymona i kurde cos nie dzialalo. Później sobie wzielem inny silnik. Normalnie dzialal a pozniej zrobilem w kliencie w roomie game 1 drzewko wiecej i zapisalem i juz nie działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Bo musisz poznać, jak ten przykład działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Kryniak Ja czaje jak to działa tylko że kazdy przykład się pieprzy jak zmienie go troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Czyli, źle rozumiesz kod. Bo zmienić linię też mogę. Ale musisz wiedzieć co zmieniasz i w jakim celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 NP jesli te drzewko to OBJECT to musisz dac jego dane do servera i server spowrotem do klienta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 albo pozmieniaj tylko grafike :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 pager nie moge tak zrobić ponieważ moja gra wazy juz 5 mb Oriental Jak to zrobic :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi