programista Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak mam ustalić poziom oświetlenia roomu? Chodzi mi o to, żeby było ciemno. Z góry, Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 1. zrobic ciemniejsze sprity :P 2. zrobic czarny prostokat (wymiary: nieco wiekszy od viewa) dac zeby podazal za viewem i dac mu image_alpha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No i gitara :P Tyle, że ja bym chciał jeszcze zrobić latarkę. Wiecie chyba o co chodzi ;) (wychodzi z niej promień światła i rozjaśnia to co widzimy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Więc użyj surface. Więcej -> Help. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A, możesz mi powiedzieć?? :P Bo z pomocy gm nic nie rozumiem? EDIT: Może macie mnie teraz za głąba ale plz help. Bo z helpa gm to rozumiem tyle, że surface służy do rysowania. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Nie odpowiem bezpośrednio ponieważ było w cholerę takich tematów, ostatni ze 3 dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja znalazłem tylko lighting na 3d a mi chodzi o 2d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Zobacz przykład mgły tymona (bodajże) - tam są surface'y. @DOWN Nie. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A linka dasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Sorry za double ale chciałem odświeżyć temat, Przykład tymona dobry :) , ale nie zupełnie o to mi chodziło. :( Tam w create ustalamy wielkość kratki, która ma być oświetlona. Ja bym wolał bardziej estetyczny efekt ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 to poszukaj sobie Dark_HDR_Lighting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie... no super extra :thumbsup: Tyle, że to plik exe <_< W czym ma mi to pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Poszukaj w pliku gm6 >3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie mogę tego znaleźć :( Daj linka plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Sorry za double ale znowu chciałem odświeżyć temat, pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi