Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Hm... Co jest z tym kanałem IRC ? Miała byc wolnośc słowa, a za spam miały być kicki.... Jabol zaczał spamowac, powiedzialem żebyście go kickneli jak to zawsze robicie i sam dostałem kicka nie wiadomo za co. Wbiłem jeszcze raz, dostałem znowu kicka od blacka.... Klient IRCa mi się zaciął i zaczął resetowac połączenie. Wyłączyłem i jak chciałem pisac wiadomośc (po ok. 10-15 s) dostałem bana. Wbiłem przez przeglądarkę (nie miałem bana na host) i wytłumaczyłem co się stało, poprosiłem o unbana... I co dostałem ? Bana na hosta.... No dzięki wam bardzo... Jak firemark kickował (nie banował) to od razu była zadyma. A jak na #gmclan ktoś zrobi coś przeciwko marmotowi/jabolowi/blackowi od razu dostaje kicka/bana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ciekawy temat 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 LITOŚCI!!! To były tylko ŻARTY! xD Zresztą po czasie Cię odbanują i po sprawie. (chyba ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Tak, zacząłeś spamować potem tekstem "kurwa dajcie unbana" a potem "dajcie unbana plx". Gdybyś to normalnie wytłumaczył, to byś został odbanowany (a ban i tak na godzinę tylko był), a tak to dołożyliśmy ci jeszcze 15 minut do tego ;p . A tak poza tym, to zapraszamy na kanał ^^ . #gmclan w sieci Quakenet, wejście przez dowolny klient IRC, albo przez stronę http://jabol.in5.pl/gmclan/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A o swoim floodowaniu i szantazu (Dajcie unbana to przestane spamowac) nie wspomnial pan? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Marmot, przykro mi bardzo, ale ta strona nie działa o_O Ani gmclan.gaa.pl ani gmchat.gaa.pl Wyświetla się : Not Found The requested URL / was not found on this server. Co do wytłumaczenia, to wytłumaczyłem i poprosiłem o unbana. I co otrzymałem ? Od blackmaula odpowiedź : nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 http://jabol.in5.pl/gmclan <------ poprawny adres. gaa.pl wysiadło >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Co do wytłumaczenia, to wytłumaczyłem i poprosiłem o unbana. I co otrzymałem ? Od blackmaula odpowiedź : nie. <MBO69> kurwa <MBO69> dajcie -b <blackmaul> nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 @Bixon: Blackmaul sobie żartował, a ty go potraktowałeś na poważnie i zacząłeś spamować, to cię nie odbanowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A tak poza tym, to zapraszamy na kanał ^^ . #gmclan w sieci Quakenet, wejście przez dowolny klient IRC, albo przez stronę http://jabol.in5.pl/gmclan/ smile.gif ^^ Czekamy. xD :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ok, sprawa rozwiązana ;p Zapraszam na kanał IRC #gmclan... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Bixon , ja cie lubie ale nie mieszaj spraw kanału z gmclanem, bo kanał jeszcze nie jest kanałem oficjalnym ( moze by sie zamienilo czata z site na strone #gmclan?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Hmm... dobry pomysł fire ;p PS. Jak napisałeś wiadomośc, skoro temat był zamknięty ? ;p Zgadnijmy, męczył pewnego moderatora na kanale, żeby odblokował mu temat, bo napisał odpowiedź, a nie może wysłać :P ? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi