Oriental Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam witam. Mam pytanko do pabla albo i do wszystkich ( on sie dobrze zna na dllach ) Dlaczego jak zaloguje sie to tworzy postac a server sie zacina dopuki postac nie napisze czegos, wtedy tworz sie druga postac ale nie wiadomo kto nią gra :P Poprostu nieproszona sie robi a wtedy server działa spowrotem normalnie https://gmclan.org/up2192_4_q_rets.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mi się nic nie tnie, a tak wogule dzieki wkoncu za linka :P EDIT: Silnik do kitu po wylogowaniu nie ustawia ze player jest offline... EDIT 2: znalazlem fajny przyklad http://www.64digits.com/games/index.php?cm...ame&id=3082 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No bo przerabialem a player tworzy sie 2x wiec nie ustawia go offline bo on nadal zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Przepisz ten przykład co ja podałem po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A przestan wole woj jestem bardziej obeznany w nim. Tylko czemu postac tworzy sie 2X POMOCY!!! Ja dalem tylko przyklad ja na tym silniku juz mam sporo zrobionej mojej ry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Poprostu w kodzie jest wywołanie tworzenia. Nic z siebie nie może być. Wiesz o tym. A gdy wysyłanie texu zachodzi to pewnie serwer dostaje zły bit i myśli że chodzi o logowanie. Czyli sprawdź czy logowanie i odbieranie tekstu nie ma takiego samego pierwszego bita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 SZukam szukam i znalesc nie moge. Wszystkie bity są inne. A czy to nie jest wina tego że przeniosłem to co było w create w oryginalnym silniku racers_exeples do przycisków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Juz double bo nikt nie zauwazyl mojego tamatu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi