mario3232 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 :( Mam duży problem po naciśnięciu ,,enter'' mój ludek nie wsiada do autka. Najlepiej by było gdyby ktoś mi zrobił przykład (gra w stylu GTA I). Z góry wielkie dzięki. Acha jeszce jedno oferuję wielkie litery w CREDITSACH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 :thumbsup: w edicie dam zaraz przyklad EDIT : https://gmclan.org/up2321_12_PRZYKLAD3.html ( to jest na gm7 ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja mam GM 6.1 :( :( :( No kurcze czy ja zawsze muszę mieć takiego pecha w życiu. Na ale mimo to dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 to sciagnij gm7 do tego przykladu nie trzeba pro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Masz link jeżeli tak to proszę :lol: :rolleyes: . EDIT: Już nie trzeba EDIT II:Mam jeszcze jeden kłopot niewiem jek zrobić aby autko się obracało tak jak naprawde Misiek999 WIELKIE DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 image_angle=direction W stepie. I podstawowy sprite samochodu ma byc w prawa strone (->). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...zykład+gta EDIT: 200 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario3232 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 WIELKIE DZIĘKI :thumbsup: I DO NASTĘPNEGO :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie ma za co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi