Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jeśli przepisze cały przykład mmogame to powinno mi działać? EDIT: Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jak przepiszesz to będziesz matołem a nie będzie działało. :P Skoro przykład nie działa ci, to może a) nie masz takiego libu bądź B) nie masz zarejestrowanego GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nie mam libu o co chodzi? Jak testowałem te mmogame to nawet wtedy nie działało. GM zarejestrowanego mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @up Jaką masz wersję GMa ? 6.1 czy 7.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 To co to za problem załatwic klucz do 7.0. Nie wiem konkretnie gdzie jest ta opcja, ale pisali, że jest.... No chyba, że masz nielegalne (nie twierdze, że masz....).... Bo gdybyś miał legala to byś napewno już przeszedł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 A to na wersje 6.1 nie działa multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Czemu działająjest wiele przykładów na 6.1 sam z niego korzystam i robie MMOrpg'a i jest już nawet nawet ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi