Mistyk Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Mam taki pewien problem. Właśnie 2 dni temu zakupiłem grę która ma "własny" Instalator mianowicie nie jest to zwykły installShield wizard czy jakoś tak tylko aplikacja takie jak w Diablo albo Dungeon Siege LOA(właśnie tą grę kupiłem) instaluje dochodzi do jakiegoś % i... BLUE Screen! Dotychczas problemy z blue screenem miałem jak rozłączałem się z modemem ADSL speedtouch connection z NETII. Zasmuciłem się. Więc przeszukałem pułki i znalazłem diabla2 więc dobra instaluje I jest Tak samo!! Tak dla informacji Dodam że skanowałem system Avastem (wcześniej miałem AVG) i mam tez Firevala Kiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Możliwe, że jakiś sprzęt Ci nie działa odpowiednio. Blue Screen pokazuje się przy tym samym procencie czy różnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Rożnie czasem przy 80 czasem przy 20. A tak na marginesie. Zna ktoś jakiś dobry DARMOWY firewall? Poza Kiero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Polecam PC Tools Firewall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Eh wy instalowałem kiero i teraz zamiast blue Screena komp sie resetuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Najlepiej to zainstaluj system na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nie "kiero" tylko Kerio, który zmienił już z dobry rok temu nazwę na Sunbelt, więc jak masz w firewallu napis Kerio, to masz bardzo starego firewalla, czas na update ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 zamiast meczyc sie z instalacja, napisz ta gre w GM od nowa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja stawiałbym na to że coś z dyskiem może być. Diablo 2 i Dugeon Siege mają zupełnie inne instalatory (co wyklucza występowanie takich błędów w obu programach) i błędy te mogą wynikać z nietypowych błędów zapisu. Przescandiscuj go bądz zdefragmentuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 OK spróbuje defragmentować dysk może to pomoże. A co do nazwy to masz racje cały czas się mylę to było Kerio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Wcześniej przewinął się wątek o firewallach, proponuje jednego z najlepszych według testów - Sygate Personal Firewall. Jest darmowy no i bardzo bardzo dobry. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi