fervi (Skovv) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Mam problem z mikrofonem, a więc pewnego dnia moje siostry zaczeły grać na laptopie ... i wracam kontynuować robienie mojej gry w gm a tu dupa... mikrofon nic nie nagrywa i moja gra staneła w robieniu... może wy macie pomysł co trzeba zrobić?? PS. Zmieniłem mikrofon i dalej nie działa Pozdro, Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Sprawdź głośnośc nagrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Sprawdź głośnośc nagrywania. Jest na maxa :) jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Hmm.... Mikrofon masz podłączony do dobrego wtyku ? Masz oprogramowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ustawiłeś, że ma być nagrywanie przez mikrofon w regulacji głośności Windowsa? Dla podpowiedzi powiem, że trzeba w menu przełączyć Odtwarzanie na Nagrywanie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @Bixon Ciężko pomylić rysunek mikrofonu ze słuchawkami, pozatym troszke się na komputerach znam ... ;p @ Marmot Wiedziałem o tym od zawsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Sprawdź u kumpla [o ile takowego posiadasz] czy działa. Jeżeli u niego działa to albo zawiniła karta dźwiękowa albo system. Trudno powiedzieć. Jak masz czas to "szczel" formata i zainstaluj wszystko od nowa, a jak to nie pomoże kup oddzielną kartę dźwiękową np na USB i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 sprawdź takie coś: niżej :) http://img165.imageshack.us/my.php?image=regulacjaqg0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi