Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 W downloadzie są przykłady multiplayer czy one wogule działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 LoL. Moze sprawdz? Niby czemu maja nie dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Bo sprawdzałem raz z kumplem mmogame i nas nie polączylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 W serwerze.gm6 musisz wpisac ip swojego komputera ( chyba ) Ale napewno musirz to zrobić w kliencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Bo sprawdzałem raz z kumplem mmogame i nas nie polączylo A posiada ktoś z was zew IP albo siedzicie w lanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Oby dwaj mamy neo i raz on odpalil serwa i podal swoje ip a pozniej ja to zrobiłem. Pisało że nie ma takiego serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Zobacz w klencie jeszcze raz czy ip sie zgadza z serverem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Kumpel tworzy serwa podaje ip ja je wklejam i powinno dzialac a pisze ze gry nie ma EDIT: Sprawdzalem przyklad Mplay i dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi