Grela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No właśnie jak coś takiego zrobić??Czyli jak wpiszesz to hasło to wykonuje tą akcje. Z GÓRY DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ale powiedz jeszcze raz o co ci chodzi? ze jak wpisze np if keyboard_check(vk_right) {x+=2;} to ide w prawo,oto ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Create: akcja = get_string( "Co mam zrobić?", "Idz" ); if( akcja == "Idz" ) speed = 5; ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Chodzi mi że pojawia mi się okienko w którym pisze "Wpisz swoje hasło" i jak wpisze hasło które zostało w skrypcie ustalone to wykonuje jakąś akcje, a jak nie to nie przechodzi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Mam gdzieś przykład na dysku zaraz uploaduje. EDIT: https://gmclan.org/up1202_3_password_example.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dziex :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi