Issen Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Szukałem dobrego textboxa, i nic nie znalazłem. Więc napisałem sobie swojego, żebym nie musiał go pisać na nowo przy każdym jednym projekcie. Podsyłam wam od razu przykład, żebyście mniej więcej zobaczyli jak to działa, w skrypcie textbox_create(); macie wyjaśnienie co jaki argument oznacza, w języku angielskim. Dodatkowo przy każdej funkcji krótki opis użycia, a do czego jest dana funkcja można poznać po nazwie. Jeśli są jakieś dodatkowe pytania to pytać. DOWNLOAD Jeśli użyjecie chociaż część tego kodu, dopiszcie mnie w creditsach :P Działa z zarejestrowaną wersją GM7, po przepisaniu działał by też z wersją GM6. Prawdopodobnie lekko okrojona wersja działała by też z niezarejestrowanym GM! Wszelkie błędy i bugi proszę wypisywać w tym temacie, a nie wstawiać już przerobiony silnik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 co to za beznadzieja,po co mi to???:/ tam jest tylko jakies pole z imieniem i na dole zamiast liter to gwiazdki,daje -100/+1mil EDIT na zachęte:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zwyczajne to takie :] ale zapewne wyręczyłeś wiele przyszłych początkujących w GM :) Tylko zapomniałeś o tym że # daje nową linie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zwyczajne to takie :] ale zapewne wyręczyłeś wiele przyszłych początkujących w GM :) Tylko zapomniałeś o tym że # daje nową linie :P Nie zapomniałem, wrzuciłem na razie tą wersje, Może zrobię jakiś przykład który pokazał by prawdziwe możliwości tego skryptu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 cadet issen is cool:D no mozna powiedziec ze taki sobie ten skrypcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Teraz jest wersja o wiele bardziej zaawansowana, w formacie GEX czyli przed użyciem trzeba ją zainstalować, Dołączony chelp wyjaśnia wszystko, powodzenia w użyciu. PS dział tylko z zarejestrowaną wersją GM7! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 hmmm... fajne :) 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Podoba mi sie :D masz odemnie 5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A jak odczytać plik *.gex ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 *.gex to format dodatków do Game Makera 7, wrzucasz je do Extensions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi