jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak mam wstawić na strone gre,ale nie jako plik do ściągania tylko do grania? Please POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A inni jak mają??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nie da się.A co ze Flashem??Jasne że się da ale gry we Flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 @mimek: Skoro on zadał to pytanie w dziale o Game Makerze, więc powiedziałem jak to się z Game Maker ma :] . Zresztą, nie tylko we Flashu można. Jeszcze Shockwave jest, Silverlight, Vitalize, a na upartego to i nawet w Javascript można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 to zapisze gre game makera na .swf i mam co dalej Jak wstawiać zatem flasha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 @Jontor120: W Game Maker nie można zapisywać jako SWF, a jak plikowi GM6 lub EXE zmienisz rozszerzenie na SWF, to nie będzie to nadal plik SWF ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 fajnie Jeszcze jedno pytanie Jak wstawić na strone plik do ściągania??? EDIT:Jak wstawić na strone flasha??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wrzucasz na serwer, a potem w HTML: <a href="http://adres.strony/nazwa.pliku">TU SCIAGNIESZ GRE</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dzięki,a co z flashem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ale co z flashem ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 w google poszukaj. jest program chyba GJAVA i konweruje .gm6 na .jad i flash gamemaker co konwertuje a .swf. programy tworzą oprocz tego stonr startową index.php, zmieniasz rozszerzenie na .htm i juz mozesz grac albona serwerze umiescic, ale zbyt ambitnych gier tam nie zrobisz, tylko proste platformówki (jesli sie myle to poprawcie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tu masz link do G-java G-java Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ściągam EDIT:zainstalowałem co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 a tu masz link do G-flasha G-Flash ------------------------------------------------------------------- no pokombinuj czlowieku, wystarczy ze dalem Ci 2 linki. Nie odrazu dooma 3 napisali (nie wiem czy razem czy osobno ;P ) jak za pare godzi nic nie wykombinujesz to Ci pomozemy. wczytujesz konwertorem plik .gm6 (tyle Ci podpowiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie wiem? patrze na advoptions i inne notatniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 za 3-4 godz bede na swoim kompie to Ci zaapodam exampla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 dobra już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi