zalu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 pytanie w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jest przykład - poza tym to nie takie proste - powiedziałbym bardzo trudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Gdzieś był przykład mgły gdzie było pole widzenia:D wystarczy usunąc mgłe,(raczej czarne tło) i było pole widzenia,mozesz usprawnic jeszcze i dodac do przeciwników jesli znajdą sie w polu widzenia to atakują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hmmm a mi się wydaje że to na zasadzie mgły EDIT: respekt dla pinkera a poza tym dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 nie bardzo a nawet jesli jej nie da sie usunąc to wpisz w step mgły: image_alpha=0 i nie będzie widac,ale dobrze choc troche widziec swój zasieg. jak znajde ten skrypt to podam w edicie. EDIT:jeszcze nie zacząłem szukac,nareszcie komus próbuje pomóc:Djestem boski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na pewno image_alpha zadziała...mhm - zwłąszcza że mgła to nie obiekt... chyba... po co kombinować z mgłą skoro jest gotowy przykład pola widzenia - szukajcie ludzie... btw - zrób to na collision_line i distance_to_object... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ups racja yoda,to trzeba samemu napisac skrypt,i tak zalu nikt ci nie poda wszystkiego do rąk,ja tez prosiłem,nic nie dali prócz przykładów,rusz głowa,jak będziesz grzeczny to ci moze napisze skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 https://gmclan.org/up900_11_pole_widzenia.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi