Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Marca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Żartowałem. ;) Jednak spójrzcie na ostatni news, ściągnijcie i oblukajcie. Jak ktoś będzie miał kłopoty, to piszcie w tym temacie. Sprawdzone na stronach google, onetu, thecrims i localhoscie, na ktorym testowalem razem z PHP. Skrypty powinny wystarczyc na zrobienie wynikow online (jesli ktos zna PHP oczywiscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Hmm dziala to bez My_SQL ? :) jak tak to super ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Działa, jeśli znasz PHP tak, by to zrobić :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja potrzebowałbym się dowiedzieć jak to zrobić i poprosze linka do dll'a.(sora za odświeżanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ehem. Użyj GMsql albo GMsocka i jedziesz przez HTTP. :) Później okodzić stronę w PHP i MySQLu i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ale mi chodzi na txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No to napisz sobie na txt. :) To przecież i tak wszystko stoi po stronie serwera i PHP ( o ile zainstalowany na serwie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ale ja nieznam się na PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi