sebuilder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 mom exemple typu mario tylko że jak mario kończy chodzic w prawo obraca sie w lewo !help! z góry thx exemple dam puźnniej :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A jest jest sprite bądź objekt, który stoi prosto a nie na boki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Znowu fantazyjna nazwa tematu :P Daj example teraz bo nie wiem przez co się to dzieje. Spróbuj to: Do Eventu key release klawisza który ustawiony jest na chodzenie w prawo sprite_index=mario_gapi_sie_w_prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No albo tak albo jeszcze sprite_index=mario_gapi_sie_prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Podałeś tylko inną nazwę sprita :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 http://www.speedyshare.com/746196271.html ale ja prosze bardzo o naprwawienie axempla problem w tym że to bardziej zkomplikowany exemple prosze o pomoc bo to jedyny taki genialny exemple!!! !i!BIG PLS!i! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mi chodzi normalnie, i nie obraca się po skończeniu ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 co?? ale ruchu w prawo!!! a jakiego masz gm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 U mnie jest obrocony ciagle w moją strone. :o Skąd masz ten przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 mfgg(mario fan game galaxy) instrukcja: 1.po wejściu poczekajcie asz wejdzie menu z napisem super mario bros. 2.kliknijcie enter 3.wejdzie mapa świata tam dojdzicie to kwadrzcika z nazwom 1 i kliknijcie enter 4.zacznijcie grac i zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Rzeczywiście, ale u mnie się to zdarza dosyć rzadko że obróci się pod koniec. A co do pomocy to nie chce mi się szukać wśród klocków których tam nie brakuje (około 50 w jednym evencie :D) @UP: Jak włączyć grę i przejść do rooma z levelem to ja wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi