ash Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie wiem jak zrobic zeby jak trener rzuca pokeballa a pokeball wciąga pokemona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Aha, my tez. Nie wiemy o tym nic, ktos Ci moze napisac a potem nie bedzie pasowalo bo w ogole nie wiemy jak masz zrobiona ta walke i te inne rzeczy. Jak to podzielone na tury jest itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie wiem jak zrobic zeby jak trener rzuca pokeballa a pokeball wciąga pokemona. 1. Animacja rzucania. 2. Tworzenie pokebola. 3. Pokebol leci. 4. Pokebol wciąga pokemona, pokemon usuwa się z mapy, idzie do listy pokemonów. 5. Pokebol wraca do gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja nie robiłem zadnej walki tylko chciałem zeby trener złapał pokemona w pokeballa.np.hero idzie rzuca kulkę a kulka wciąga monstera dziadku kleofasie 2punkt mam ale nie wiem jak zrobic listę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Omg umiesz zrobić cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zrób jakieś proste gierki a później zabierz się za coś co trzeba trochę pogłówkować .... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie wiem jak zrobic zeby jak trener rzuca pokeballa a pokeball wciąga pokemona. direction=point_direction ??? chyba tylko ja to zrozumialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @up że co? Too trzeba na zmiennych zrobić i animacje odpowiednią dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Rozczaruję się, ale temat, który Cię trapi jest tak rozległy, że sposobów na to jest tyle co głów. W dodatku nie wysiliłeś się z opisem "problemu", co jeszcze poszerza możliwości. ;[ ---------------- Now playing on Winamp: Hammerfall - The Fallen One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Aaaa o to chodzi :) Mój mały n00bowski przykladzik: http://www.gmclan.org/up2204_11_al_a_Pokemon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi