Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Użyłem przykładu Tymona mmogame skopiowałem wszystko oprucz start ponieważ nie działało mi wtedy bicie się z monsterem. Teraz nie porusza się obraz ani nie można dołaczyć do gry i pisze ze nie ma takiej gry. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To jeszcze raz zrób gre :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No no gra ma prawie 3 mb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kolejny "chce zrobic gre ale nie wiem jak pomużcie! Plz! Dam was w creditsach!". Sądząc po twoich postach to nie poradzisz sobie nawet z pacmanem, więc po co zabierasz się za gry online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Posty nie swiadcza o chlopie kurde mam gre widok z gory tak jak almora tylko chodzenie strzalkami chcialem dodac multiplayera zeby z kumplami se poexpic a ty kurcze mnie atakujesz :/ EDIT View sie poruszal dopuki nie dolozylem multiplayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 @up taaaaa ale zeby zrobić z tego multiplayera to trzeba prawie cały silnik pod mmo przerabiać :] Nie ma tak łatwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dobra zamykam temat bo najpierw zrobie sobie singla a pozniej sie wezme dopiero za multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi