gandalf29 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam, sciagnalem biblioteke jpeglib i chce ja uzyc pod borland builderem c++ 5.0 [pod dev cpp mi sie nie udalo]. W sciagnietych plikach sa pliki 'makefile' roznego rodzaju ale do buildera nie znalazlem. Czy wiecie jak przez to przejsc? Badz gdzie mozna sciagnac gotowa biblioteke do Buildera? Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o twój wcześniejszy post (jpeglib pod Deva), czy ty to robisz w bibliotece SDL? Instalowałem ostatnio tą bibl. pod SDL'em, szczerze powiem że trochę się namęczyłem, ale poszło. EDIT: A bitmapę możesz wczytać? (Chodzi mi o SDL w DevCpp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandalf29 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Poddalem sie na razie z jpeglib. Znalazlem cos fajnego, allegro. B. dobra biblioteka do obrazu. Mozna sciagnac devpacka, a co do jpegow potrzebna jest biblioteka jpgalleg tez jako devpack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi