pinker Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Moze to nie odpowiedni dział ale mam problem z grą,mam gre lost soulz,jest to prywatny serwer gry tkaiej jak knight online i gdy robiliśmy formata na pc to jeszcze ta gra działała ale gdy mój brat zainstalowywał jakieś programy to przestała działać,chodzi oto ze trzeba tam sie logowac i nie mogłem sie zalogowac ani na strone ani w grze:| błagam pomózcie,dodam jeszcze że robiłem reinstala dużo razy,a przwyracanie systemu cofneło działanie pare programów i siedziałem godzine nad ich reinstalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jakie programy twój brat instalnł? DOWN: A czy ty mógłbyś przybliżyć swoje pismo do normalności??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A mOgLbYS pRzYbliShSc O c0 w TeJ GiErCe hh0Ci????!!!!111 Bo J@ mAm DeBiAnIkA ; ((( PoSdruFFka ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 @up Knights Online to gra przez przeglądarkę (via www), więc to to samo.... Wiele jest takich gier, np. ogame itp. I system tu nie ma nic do rzeczy.... Taka gra pójdzie Ci nawet na najmniej znanym systemie, ważne by była przeglądarka internetowa i internet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 @up: Mu chodzi o Knight Online (a dokładniej to coś w tym stylu :P) [ www.knightonlineworld.com ] a to nie to samo. Skoro nic z ww. nie pomaga to może zbanowali Ci konto w tej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Chyba masz racje,ale jeszcze przed zainstalowaniem tych programów działało a teraz nawet po 2 formacie nic:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ian Whyte, racja, źle zrozumiałem nazwę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi