Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Potrzebuje pasek hp do mojej gry i zeby pisalo imie potworka/npc. Miałem jakiś ale jak go wsadze to mi sie sprit nie obraca i wszystko sie pieprzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To może źle wsadzasz? Zresztą pełno jest tu pasków hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Niby pełno a nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To ty chcesz pasek hp, czy co? Bo piszesz raz to raz to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Chce pasek hp a nad nim nazwe potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Proszę bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Baardzo śmieszne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ######ste xD ja sie mało nie popłakałem ze śmiechu xD A co do pasków HP... tematów są setki, bo każdy noobek jak ty tu wchodzi i oto samo pyta, użyj opcji szukaj! Ja jestem za tym, by admini kasowali tematy, które już wcześniej powstały, poprostu - kasowanie, bez powiadomienia autora, tylko umieśccie w regulaminie wzmiankę o tym, żeby nie było nie porozumien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi