Matthew Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Moim gierkom niczego nie brakowało... oprócz dźwięków. Oceny wahały się w okolicach 3-4, a powinno być 4-5. To przez ten dźwięk ;[ Temat brzmi jak: "zrupcie mi gre a ja sie pod nia podpjsze!!!!!1111oneone", ale soundów szukałem na kilku stronach i nie znalazłem jakichś ciekawszych. Potrzebuję na razie: - machnięcie mieczem - strzał z łuku - atak jakiegoś stworKa - jakiś efekt uderzenia To chyba niewiele... Sam by je skomponował, ale 1. mikrofon mi nie działa 2. nie ma programu do komponowania tego typu dźwięków Co do 2.: Mmmmmm.... chyba XD PS. Od kiedy można dodawać załączniki O_o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Yyy mikrofon kosztuje 10 zloty? Żal ci kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 gówniane dźwięki wychodzą na mikrofonie za 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zrobiłem SoundPack dla ciebie :) https://gmclan.org/up541_4_www_sgames_ovh_o...undPackRPG.html Kto chcieć go użyć, ten chcieć dać mnie do credits ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 @LY: Czemu spamujesz? Włazisz na każdy topic, piszesz coś bez sensu i idziesz na następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wpisz w goglach RpgMaker i pobierz owy, tam jest porządny soundpack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi