Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No więc tak sobie kombinowałem bo pomyślałem że i mi się przyda :P 3 różne wersje które skleciłem .:wersja nr 1:. .:wersja nr 2:. .:wersja nr 3:. Jest to przykład poruszania myszką - wskazujemy miejsce gdzie ma przejsc 'rycerz' :D i idzie tam omijając przeszkody... tylko z tym omijaniem czasem sa błedy... ale pisałem to króciutko więc... może ktoś pomoże usprawnić ten przykład ;) Tak czy siak daję bo może początkującym się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ale ekstra!!!!!!! Serio - rycerz nie dość, że jak chodzi to mruga cały czas (co stepa zmienia sprite'a z lewego na prawego), to jeszcze nie umie znaleźć drogi. Przydatne, o tak, bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No może ujdzie. 2.5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 @mike : mruga cały czas? Oo czasami mruga :P (nie zmienia sprita co step <niee>) I jak to nie znajduje drogi? Połowa przykładu jest temu poświęcona... Czasami się zacina - ale popatrz na prostote tego przykładu... Mówiłem że to kiepskie ale dosyć prosto napisane więc może jak kiedyś nad tym posiedzę to coś wyjdzie... Btw wersja 3 jest chyba najlepsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Troszke błedów jest ale moze sie przydac 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No cóż błędy są ale tak jak mówił Maxpayn ujdzie :P 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dobre. Na pewno się komuś przyda. Mnie akurat nie ale innym. 2.9/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi